maanantai 31. toukokuuta 2010

Hot spottia ja muita vaivoja..

No se on taas kesäkausi alkanut. Ritalle ilmaantui ensimmäinen hot spot. Eipä olekaan vielä tuossa kohtaa takakoivessa muistaakseni ennen ollut. No nyt taas putsataan ja rasvataan ja putsataan ja rasvataan. Eiköhän se siitä. Taisi kosteilla keleillä olla taas vaikutusta asiaan. Ei tainnut ehtiä Ritan turkki kunnolla pohjaa myöten kuivumaan välillä. Ja kaiken lisäksi Ritalla on vielä karvanlähtökin kesken. Sen turkki paksuuntuu varmaan vuosi vuodelta. Ainakin siltä alkaa tuntua, kun sitä karvaa vaan jostain riittää.
Harmi, kun Rita tykkäisi niin kovasti uida, muttei sitä oikein voi laskea, kun niin herkästi tuo hot spot tulee sitten. Ehkä jos pidempi hellejakso tulee niin sitten päästetään vanhuskin vilvoittelemaan!
Dako puolestaan on taas syönyt allergialääkettä...

Nyt on lenkkeilykuviotkin vaihdettu niin, että Nemo ja Dako käyvät yhdessä ja nivelvaivainen vanhus Rita käy vähän lyhyemmällä eläkeläisten lenkillä.

Meillä on pihalla pöntössä talitintillä poikaset ja terassin poikki on jatkuvasti hirveä trafiikki. On ilmeisesti poikaset kovia syömään, kun jatkuvasti vanhemmat lentävät tuhatta ja sataa ruuanhakureissulle! Entäs sitten, kun ne poikasetkin alkavat lentoharjoituksia tekemään. Saa ilmeisesti kypärä päässä astua ulko-ovesta ulos ettei ole tipu päin pläsiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti