perjantai 2. heinäkuuta 2010

Hellettä..

Nyt on ollut muutama tosi lämmin päivä eikä loppua tunnu näkyvän. Koirat vaan makaa päivisin raatoina jossakin varjossa tai yrittävät ängetä sisälle vaikka ulkonakin saisi olla.
Tänäänkin oli ovi jäänyt sen verran raolleen, että Nemo sai nenänsä väliin ja sitten hiippaili tänne sisälle nukkumaan. :) Luulisi, että tossa terassilla tai jossakin talon nurkalla olisi viileämpää.
Vaikka kuumuutta on siis piisannut, on etenkin iltaisin koirilla virtaa. Toissailtana Nemo ja Rita intaantuivat riehumaan ja Nemo juoksi taloa ympäri pallo suussa niin lujaa, että nurmikko vaan pöllysi mutkassa ja sepelit talon edessä sen kun rapisivat tassujen alla. Rita tyytyi katsomaan sen touhuja yhdestä kohdasta ja sitten olikin aika vääntää ja painia. Hassuja.
Tänä aamuna vietiin Islan kanssa Dako tarhaan ja laskettiin isot hauvat pihalle. Siinä sitten jotakin tyttöjen sisähommia puuhasteltiin varmaan puoli tuntia ja välillä Nemo ulkona jotakin haukahteli. Huusin välillä sille jo komentojakin, että eipäs intoilla. Kurkattiin sitten ikkunasta Islan kanssa ja pihamaallahan juoksikin Dako. Se oli ihan villinä. Nemo taas tuttuun tapaansa jahtasi sitä (Dako tietenkin naama virneessä juoksi häntä suorana karkuun)ja oli ilmeisesti yrittänyt minulle sanoa, että Dako on lähtenyt tarhasta livohkaan. No, selvisihän se syykin sitten. Tarhan ovi oli auki! Oltiin kai Islan kanssa aamutuimaan laitettu se huonosti kiinni. No, onneksi ei Dakollekaan juolahtanut mieleen lähteä ison portin ali pellolle tai muualle kauemmas tutkailemaan paikkoja.
Täytyy tässä muilta ulkohommilta joskus sen verran saada aikaisiksi, että ottaisi hauveleista ulkona jotakin kivoja kesäkuvia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti