maanantai 2. joulukuuta 2013

Blackroyal's Emiko

Uusi perheenjäsenemme Blackroyal's Emiko "Keira" esittäytyy.
Lauantaina hain neidon Erjalta, jäätiin sitten Helsinkiin yöksi ja eilen kotiin. Eipä ollut pentu moksiskaan paikanvaihdoksista. Tänään pyrähdettiin katsomaan Retua, Milaa ja Salamaa. Lisäksi nähtiin kissoja ja lehmiä :) Aika rohkea pentu, tyynesti suhtautuu kaikkeen uuteen. Tänään tein monitoimikoneella porkkanaraastetta eikä edes viiksikarva heilahtanut kun koneen päälle pistin ja pitää kuitenkin aika karseeta mekkalaa! Keira tyytyväisenä jatkoi itsensä puhdistelua..
Dakoon on hienovaraisesti alettu tutustumaan. Ei ole nuo Dakon sosiaaliset taidot kuten äitini bortsuilla. Dakon tutustuminen on (ihan oikeasti) sitä, että istutaan tossa olkkarissa puolen metrin päässä toisista selät vastakkain ja hännät heiluu. No, ei ole ainakaan vihainen..ulkona kuljeksivat jo melko hyvässä sovussa, pentu Dakosta mallia ottaen! Rita ja Nemo on aika neutraalisti suhtautuneet pentuun. On tuo kokoero vaan sen verta melkoinen että ei ihan keskenään uskalla päästää touhuamaan..

6 kommenttia:

 1. Hei
  Onneksi olkoon! On söpö kuin mikä. Olisi noita kiva keräillä :-) kotiin pyörimään, mutta Aiko ei ole siskonsa tavoin lainkaan varma pentujen tai muidenkaan koirien kanssa. Aivan ihana pallero tuo kuitenkin on. t.Aikon pehe

  VastaaPoista
 2. Vai sosiaalisia meidän bortsut:) Milahan tarjosi pennulle tissiä heti ,vaikka toinen ei halunnut! Ehkä noihin pätee sanonta YLIsosiaalisia...Ihana pentu oli ja niin reipas:)

  VastaaPoista
 3. No juuri tuo samainen epävarmuus Dakon suhteen tässä on vaikeinta. Se haluaa välillä selvästi leikkiä pennun kanssa ja sitten taas aletaan tuijottelemaan..voipi aikaa mennä ennen kuin ne uskaltaa kaksistaan johonkin jättää. Tietty tavallaan helpottaa kun tuo pikkukääpiökin vähän kasvaa kokoa.. Tänään otettiin harjoitusta sisällä makupalojen kanssa, vuorotellen Dako ja Keira. Puoli metriä etäisyys toisista ja toinen odotti vuoroaan :) On nyt joka päivä muutenkin pikkuharkkoja pidetty monta kertaa päivän aikana Keiralle. Yksinkertaisia istu, maahan, sivulle, seuraa, tänne, näyttelyharjoittelua hihnan kera sekä hauskoja temppuja. Ahne tuo ainakin on, meinaa sormet syödä!

  VastaaPoista
 4. No niin ja sit 10kk ikäsenä ,vaan tokon alokasluokkaan matka vie:) Muista lainata agility esteitä jos haluat alkaa sille niitä harjoittelemaan.

  VastaaPoista
 5. kattelin kylläkin muútamia mahdollisia näyttelyitä, mut eihän sitä ikinä tiedä..

  VastaaPoista
 6. Se on niin söötti :)
  -Sarppa-

  VastaaPoista