perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi

No nyt on sitten taas opeteltava kirjoittamaan uusi vuosiluku..
ammuttiin eilen parit raketit jo heti kuuden jälkeen illalla. Islakin oli kattomassa, eikä tuntunut pelkäävän yhtään. Katto vaan ihmeissään taivaalle. Koirat ei välittäneet onneksi koko iltana paukkeesta mitään. Otin tänään muutaman kuvan hauvoista ulkona, pakkasta oli jotain 15 astetta, niin täytyi lopettaa viimesen kuvattavan eli Nemon kohalla vähän kesken, ku alko omat näpit jäätyä ja kuten kuvasta näkyy Nemollakin on toinen takajalka ylhäällä. Alko senkii tassuja vissii palelemaa. Ritalla alkaa olla jo jotain vanhuuden vaivoja, täyttäähän se jo kohta 7 vuotta. Se ei viihy enää yhtää ulkona, jos ei sen pehmeä peti oo siellä. Ja muutenkin se haluais aina nukkuu pehmeellä. Sen takajalat on välillä tosi jäykät ja on joskus hankaluuksia päästä ylös. Nyt on myös muutaman kerran lenkille lähtiessä linkannu toista etujalkaa vähän aikaa, mut se on aina sit vetristyny. Täytyy nyt tarkkailla sitä. Rita on vaan niin innokas lenkkeilijä, ettei sitä raaskis kotiinkaa jättää. Sen kuullen ei voi edes sanoa ääneen sanaa lenkille, jos ei oo oikeesti lähössä. Se myös ymmärtää sanan kävelemään, sekin on siis kiellettyjen listalla. Joskus oon kyl kiusannu sitä lenkillä ollessakin, et lähetäänkö lenkille, niin innostuu ihan hurjana..vähän hölmö siis.. Dakolla oli villityshetki ulkona, kuten kuvista myös näkyy. Se kaivo lumesta jotain kuvitteellisia juttuja ja säntäili ympäriinsä. Se on myös nyt keksiny, et navetan päädyssä on linnuille isännän laittama ruokinta...ja Dakohan on tietysti sitä mieltä, että sen on laitettu sinne siksi, että hän voi jahdata sitten niitä syömään tulleita lintuja. Hyvä ettei yks päivä jo napannu yhtä pahaa aavistamatonta pikkulintua. Se on niin nopea ettei uskoiskaa..välillä juoksee sellasta vauhtia talon ymärikii, että Rita ei kerkee muuta ku toljottaa rappusilla suunnillee haavi auki..
2 kommenttia:

 1. Hei Anni,

  Oletko kokeillut Nutrolin:a? Annan kaikille aamulla vajaan teelusikallisen ruoan mukana. Sisältää kaikki mahdolliset omegat ja on suomalaisen eläinlääkärin kehittämä. Sitä on erikseen seniorikoirille ja pennuille. Suosittelen, voisi auttaa Ritan niveliin ja yleiskuntoon. Tilaa suoraan tuottajan nettisivuilta postissa kotiin.

  t.Outi

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia!

  Noi lapsenvahdit oli kyllä hauskoja, ja Dako on niin söpö että menis valokuvamallista :) Tosin tosta yhdestä kuvasta ei erota onko kyseessä koira vai myyrä;)!
  Toivotaan nyt, että pakkaset vähän hellitäs ni ois toi ulkoilukin mukavampaa!!!

  Terveisin: Koirattomat serkut Kiialasta :D

  VastaaPoista