keskiviikko 9. joulukuuta 2009

joulukuvia




täytyy laittaa joulukuvat jo nyt, kun kerran ehtii..katsotaan saadaanko vielä muistakin elukoista napsattua yhtä hauskoja kuvia :) Dako on aina se helpoin tapaus tässä asiassa..

ihmeteltiin tossa äsken, että miksi Rita viihtyy ulkona tänään kummallisen hyvin, kun yleensä aukoo itse ulko-oven ja haluaa sisälle..no..selvisihän se syy; sen pehmeä peti jäi rappusille, kun päivällä siivosin ja heitin sen ulos tuulettumaan..Rita on kai niin mukavuudenhaluinen vanha eukko, että nukkuu vaikka mielummin yön ulkona, jos peti on siellä ;)
muokattu 16.12. meille tuli viime sunnuntaina eräs paluumuuttaja takaisin kotiin, nimittäin Venla-kisu! Venla asui viime pääsiäisestä asti Mikkelissä, mutta siellä ilmenneiden ongelmien takia Venla muutti takaisin meille. Muut elukat onneksi taisivat muistaa kisun kun eivät kummemmin ihmetelleet: Dako oli heti nenä kiinni kantokopassa ja häntä heilui kovasti, Nemo katsoi hetken aikaa Venlaa kuin vierasta sikaa ja pelästyin jo että aikooko se syödä sen, mutta sitten kai tajusi kun annoin Venlan peppua haistella, että tää on tää sama katti..Rita taas ei ole ilmeisesti tajunnut että kissa on edes poissa ollut, Fiia vähän sihisi Venlalle ja pari läpsyäkin antoi kun samaan aikaan ruokakupille meinasivat, mutta nyt ollaan jo taas kavereita.. Venla puolestaan kulki heti huoneesta toiseen vanhasta muistista ja painui sitten samantien raksukupille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti