tiistai 15. tammikuuta 2013

elossa...

Juu eli kyllä täällä henki edelleen pihisee, eipä ole vaan saanut aikaisiksi tehdä päivityksiä..
Aika on mennyt koirien kanssa oikeastaan ihan peruspuuhissa sekä tietty näiden ihmislapsien hoitamisessa :)
Rita jaksaa edelleen vaihtelevalla kunnolla. Nyt taas talven tullen on kipulääkettä saanut syötellä. Se on paha kun pää vetää mutta jalat ei. Se puuhailisi kyllä vaikka monta tuntia Islan kanssa ulkona, mäen laskussa ja muissa lumikökkäreiden pureskeluhommissa :) mutta illan tullen ei vanhuksella koipi enää nousekaan. Saas nähdä milloin koittaa Ritskin viimeinen talvi...voi voi..
No Nemo on voinut hyvin, ihmeen hyvin. Ei mitään ongelmaa. Se jaksaa aina yhtä innolla lähteä lenkille ja ihmetyttää vierailijoita ulkomuodollaan. Viimeksi tänään nuohooja sitä ihasteli :) ja onhan se komea koira!
Dakoa on vaivannut taas kertaalleen valeraskaus oireet. Yhtenä yönä herättiin outoon kolinaan ja ensin säikähdin että mikähän rotta se nyt on tunkenut itsensä sisälle. Herätin sitten isännän ja kysyin mikä ääni tuo on (hän kun nukkui sillä puolen sänkyä mistä ääni kuului).. no Pasi sinä sitten vaan tyynen rauhallisesti unen pöpperöissään tokaisi että "Dako tekee pesää" ja jatkoi uniaan. Siis aivan kuin se olisi ihan normaalia että Dako tekee pesää?! No pesäähän se teki meidän vaatekaappiin, oli pengottu tavarat ulos ja sitä rataa.. Seuraavana päivänä sitten tutkailin asiaa ja sain murhaavia katseita Dakolta kun yritin yhtä villasukkakoria lähestyä :) ilmeisesti oli pörröiset pennut sitten koriin syntyneet. Maitoa myös tuntuvat tarvitsevan kun näyttää sitäkin tulevan..
No, olenpahan taas alkanut miettiä toden teolla Dakon leikkuuttamista. Ei sillä ole kuin kerran vuodessa juoksu mutta ei tuo hauskaa ole. Koiraparka on ihan sekasin. Sitten kun Dako myös ajoitain kärsii noista kutinaongelmista niin tuo hormoonien heittely taas aiheutti massiivisen karvanlähdön ja kutinan..

Mutta tällaista, olen kyllä monesti ulkona muistanut että kamera pitäisi olla mukana, jotta voisi kuviakin joskus ottaa. Jospa saisin aikaisiksi joku päivä kun saatiin uusi kamerakin..
Tulisi vaikka aurinkoinen päivä...

Japanilaisten rotujen ystävänä bongasin uuden yhdistyksenkin, linkki löytyy blogin reunasta..

Nyt jännityksellä odotellaan syntyykö jouluisten treffien seurauksena pieniä shibavauvoja länsirannikolle :D

Täytyi vielä käydä lisäämässä että Islan pikkusiskosta kastettiin kesällä Aava Seela Kristiina.
Isla 3v onkin jo innokas koirien hoitaja. Se osaa mm annostella Dakolle kaapista murot kuppiin, harjata sen ja hakea palkkioksi kaapista herkkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti