torstai 28. kesäkuuta 2012

kaikenlaista...

Onpas taas blogin päivitykset jääneet vähille, mielessä on ollut monesti jo toukokuusta saakka kun oli Nemonkin 6-v synttärit mutta enpä ole vaan saanut aikaisiksi!
Nemo siis täytti toukokuussa 6-v. Alkaa herralla ikää jo olemaan, kohta päästään veteraaniluokkaan... mutaman harmaan karvankin olen ollut näkevinäni sen kuonossa :)

Kevät hurahti perinteisesti pihaa laitellessa, pikkuhommia kuten laatoituksia ja kukkien siirtoa paikasta toiseen on taas riittänyt. Joku onkin sanonut että helpoin olisi vaan säilyttää ne kasvit kottikärryssä ja siirtää sitten sitä kärryä paikasta toiseen, totta!! :)
No, onpahan sitä aikaa ollut, kun jäin tuossa toukokuun puolivälissä äitiyslomalle. Kuukauden päivät kerkesi puuhastella kaikkea tuon isomman neidin ja koirien kera, kunnes tämä uusi tulokas päätti syntyä 15.6. Perhe kasvoi toisella tytöllä, Islasta tuli isosisko.
Nyt sitten on totuteltu taas vauva-arkeen. Koirien kanssa lenkille lähtökin on oma operaationsa, kunnon karavaani kulkee tuolla tiellä kun on vauvan kärryt ja Islan kärryt ja mikä koira milloinkin mukana ;) onneksi tuo isäntä on suhteellisen suostuvainen yhteistyöhön ja lähtee mukaankin. Islalta täytyy salaa karata, jos yksin haluaisi joskus koirien kanssa johonkin päästä, se on innokas lenkkeilijä!

Eilen tavoitin ensimmäisen punkin Dakon turkista, sain onneksi napattua ennen kuin kerkesi tarttua kiinni. Se oli tosiaan kesän ensimmäinen näköhavainto punkista, onneksi.
Äsken kuunneltiin kun sohvan takaa kuului kuorsausta. Dakohan se siellä... kokeiltiin sitten miten syvässä unessa se taas esittää olevansa. Tunnetusti Dako on erittäin perso herkuille, sipsit ja pähkinät etenkin...no, Pasi käveli keittiöön ja kun sipsipussin ensimmäinen rapsahdus kuului, loppui koiran kuorsaus kuin seinään ja se pomppasi pedistä sohvapöydän viereen asemiin alta aikayksikön :) varsinaista koiranunta siis taisi olla...hupsu koira!

Rita jaksaa porskuttaa entiseen malliin. Koivet on välillä kipeämmät, välillä se kulkee kuin rasvattu. Nemon kanssa sillä on lähiaikoina ollut enempi jonkinlaista eripuraa ilmassa, tiedä sitten mikä niitäkin vaivaa. Varmaan Ritan vanhuus, se ei enää jaksa Nemon riehumisia...

Kuvia olisi tarkoitus saada laiteltua, katsotaan meneekö siihen montakin kuukautta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti