lauantai 14. tammikuuta 2012

talvi on saapunut...







Dako on kaivanut itselleen kolon aitan alle...

Lunta on vihdoin tullut pysyvästi ja koiratkin tuntuu tykkäävän kun voi tonkia lumen alta kaikkea kivaa. Dako on saanut noin viisi hiirtä kiinni muutaman viikon sisällä lenkillä käydessä. Ja pupun papanat on maistuneet myös :) Lisäksi Nemo ja Dako on löytäneet jonkun pikkuelukan talvikätköjä puskista ja syöneet ne pois! Mitä lie leivän muruja ja muuta näytti olevan.
Kettu kuljeksi koko kesän ja syksyn tuossa viereisillä pelloilla ja yhtenä aamuna katoin kun lunta oli satanut että meidän navetan vintille meni kyllä ihan varmana ketun tai sitten supikoiran jäljet. Ne tuli naapurin pihan suunnasta ja kun käytiin kävelyllä samoja jälkiä meni tuolla pelloilla. Dako ja Rita nuuski niitä jälkiä ihan hurjana. Saas nähä majaileeko tuolla vintillä siis kettu, toivottavasti ei!
Dako on harjoitellut takin päällä pitämistä kun se on nyt sitten päättänyt vaihtaa karvaa keskellä talvea ja masu on ihan paljaana. Ekalla kerralla se vähän murjotti kun takki oli päällä, se vaan meni ulkona terassille oven eteen makaamaan eikä liikunut mihinkään... Sitten taisi kuitenkin huomata että takki lämmittää ihan kivasti!
Posted by Picasa

1 kommentti:

  1. Moi. Mistä sie olet ton AURINGON löytänyt? Hienot kuvat..Mummi!

    VastaaPoista