sunnuntai 28. helmikuuta 2010

KuulumisiaKäytiin torstaista lauantaihin Helsingissä hiihtolomaa viettämässä ja kyläilemässä. Rita oli sen aikaa hoidossa mummilassa. Täytyy sanoa, että kehnosti oli siellä päässä jalkakäytävät saatu putsattua. Oli vähän hankaluuksia päästä vaunujen ja koirien kanssa kävelylle. Paremmin täällä maaseudulla tuntuu toimivan ainakin jotkin asiat!
Tässä muutama kuva Dakosta. Isäntä oli ilmeisesti räpsinyt, kun oli miljoona kuvaa ilmestynyt kameraan :D Dako on sellainen linssilude, että siitä on kiva ottaa kuvia, kun osaa oikein poseerata.
Oli alunperin tarkoituksena ilmoittaa Nemo Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyyn, mutta kun Nemo taas tänä vuonna päätti tehdä karvanlähdön vähän perusteellisemmin, niin jää nyt näyttelyyn menemättä. Ei kerkeä kunnon turkkia kasvattaa. Mennään sitten Islan kanssa turisteina amerikanakitat ja shibat ainakin katsastamaan, jolleivat ihan päällekkäin satu!

1 kommentti:

  1. Dakosta on tosi hienot kuvat:) Hyvällä kameralla saa todella hyviä kuvia . Hienoa PASI. Tervetuloa myös meille taas kuvaamaan koiria.. Ulla

    VastaaPoista